NORD-ODAL SV

SIST OPPDATERT: 13. 11. 2017 21:50 | TIL HOVEDSIDEN

– Nå må vi mobilisere
Røde damer på Speaker's corner: Karin Andersen sammen med (f.v.) partifelle og tidligere leder i Fagforbundet Hedmark, Karin Mathisen, leder i Fagforbundet Npord-Odal Mona Norheim Vangen og Iren Luther, som er seksjonsleder helse og sosial i Fagforbundet nasjonalt.
Karin Andersen holdt en sterk appell på Fagforbundets tradisjonelle førvalgslunsj på Sand onsdag formiddag. I sitt innlegg kom hun blant annet inn på viktigheten av å styrke bemanningen i eldreomsorgen slik at de ansatte får bedre tid til å gjøre jobben sin.

– Det er langt viktigere å sikre en god eldreomsorg enn å gå skattelette til de som har mest fra før, sa hun og karakteriserte høyresidas privatiseringsiver som gambling med eldreomsorgen.Karin snakket også om SVs tiltak for å hjelpe barn i fattige familier.

– Det er ille at vi har fattige unger i et rikt land som vårt, og at noen barn skal være mindre verd enn andre. Som ett av tiltakene vil SV øke barnetrygden, sa hun.


Det var god stemning i kantina på NOS, der representanter for Arbeiderpartiet, LO og Fagforbundet i tillegg til SV var samstemte: Nå må vi mobilisere og sørge for at landet får en ny kurs. Bruk stemmeretten!