NORD-ODAL SV

SIST OPPDATERT: 12. 07. 2019 22:58 | TIL HOVEDSIDEN

En storslagen begivenhet!
Noen av SVerne som deltok på Bigdepride: F.v. Elisabeth Amundsen, Bjørnar Tollan Jordet, Berit Andersn Skogvang, Dag Øystein Alfheim, Gunnar Nygård og Sigrun Kristoffersen.
 

Bigdepride-arrangement i Sand 16. juni overgikk alle forventinger. Det ble en sterk manifestasjon av samhold og mangfold i bygda vår.

Nord-Odal SV var sterkt representert, og vi hadde trivelig besøk av fylkessekretær Elisabeth Amundsen og toppkandidat på fylkeslista for Innlandet Bjørnar Tollan Jordet. Sinnerodølingene Sigrun Kristoffersen og Tone Teppen gikk også sammen med oss i paraden.

Blant mye flott underholdning må vi nevne The Great Gardvik Girls, alias Jan Benny Nyborg, Stig Jarle Fjeld og Thomas Ringerike (bildet). Deres opptreden vil seint bli glemt.

En stor takk går til de utrolig flinke arrangørene og øvrige bidragsytere som gjør det mulig at Nord-Odal kan ha så store og flotte arrangementer som Morodalsfestivalen og Bigdepride samme helga. Senere i juni kunne vi glede oss over blant annet Knapperdagen og Odal Rockefestival. Hurra for kulturlivet i Nord-Odal!