NORD-ODAL SV

SIST OPPDATERT: 09. 09. 2021 20:44 | TIL HOVEDSIDEN

Valgkampinnspurt på Speaker's corner
Karin Andersen snakket blant annet om kampen mot barnefattigdom under sitt innlegg.
 

Tradisjonen tro arrangerte Fagforbundet Nord-Odal «Speaker's corner» 8. september. Arrangementet, det trettende i rekken, var i år lagt til prestgardshagen på Sand. Omkring 75 kommuneansatte og andre fagorganiserte kunne nyte Fagforbundets grillmat i strålende høstvær.

Nyvalgt leder i Fagforbundet Nord-Odal, Ann Helen Engh Vangen ønsket velkommen, og deretter var det flere politiske innlegg som naturlig nok bar preg av valgkampinnspurten. Lise Selnes (Ap) og vår egen Karin Andersen kjemper om stortingsmandat. De holdt to sterke og engasjerte innlegg, og det var en utbredt oppfatning i forsamlingen at vi gjerne skulle hatt begge på tinget.

Ellers var det innlegg fra SVs Gunnar Nygård, Arve Lindemark, LO Kongsvinger, Iver Erling Støen, LO Innlandet og Anders Kollmar-Dæhlin, Fagforbundet Hedmark. Tidligere leder i Fagforbundet Hedmark, og trofast gjest på «Speaker's corner», Karin Mathisen holdt også en appell.

Det var, ikke overraskende, unison enighet blant talerne om at nå er det på høg tid med et regjeringsskifte og at alle må bruke stemmeretten og sørge for at både Lise og Karin blir valgt inn.

Ann Helen Engh Vangen. Lise Selnes.
Karin Mathisen. Arve Lindemark.