NORD-ODAL SV

SIST OPPDATERT: 17. 10. 2006 11:35


FORSIDE


SVs HOVEDSIDER

HEDMARK SV

SV-NYHETER

NY TID

BLI MEDLEM!

BESTILL INFORMASJON


NORD-ODAL
KOMMUNE


FRA NETTAVISENE


STYRET I
NORD-ODAL SVSEND E-POST TIL NORD-ODAL SV


SIST OPPDATERT:
17. 10. 2006 11:35

WEBMASTER:
GUNNAR NYGÅRD

Tenk deg om!

Når du skal stemme ved kommune- og fylkestingsvalget på søndag og mandag, er det svært viktig at du gjør det riktige valget: stem på det riktige partiet.

I Nord-Odal har du fem muligheter. I lokalpolitikken er det mindre forskjell på de forskjellige partiene. Men det er viktige ideologiske forskjeller her også, særlig mellom venstresida og de på høyresida. FrP skiller seg klart ut. På riksplan er for tiden SP et mer radikalt parti enn de øvrige borgerlige, men i Nord-Odal har vi ikke merket så mye til dette ennå.

Hvis du derimot vurderer å stemme på FrP, bør du tenke deg om en gang til. Dette partiet har så lettvinte løsninger på det aller meste i dagens samfunn at en skulle tro at de fleste kunne gjennomskue dem. Men meningsmålingene tyder dessverre ikke på det!

Er bygda vår vært tjent med at FrP skulle komme til makta, eller få mer makt av velgerne? Hvordan ville skolen vår bli? Ville vi få beholde viktige kommunale tjenestemenn/kvinner etter år med hetsing og usaklig kritikk? FrPs politikk vil bidra til å bryte ned de fellesskapsverdien som vi har bygget opp i Norge gjennom de siste generasjonene, og som vi alle i dag nyter godt av. Slipper vi FrPs markedskrefter fritt til, er vi raskt tilbake i mellomkrigstidas klassesamfunn. Gjør det riktige valget: stem i hvert fall ikke Frp.

Per Norheim
Nord-Odal SV